In gesprek met Jordy

Jordy werkt als Senior Projectleider bij WTB-Buro

Hoe zou jij jouw rol omschrijven binnen de organisatie?

Ik denk vooral heel divers. De ene dag kan het zijn dat ik een berekening aan het controleren ben of een principeschema maak, en de andere dag zit ik in een bouwvergadering.

Ik werk als projectleider én als engineer aan verschillende soorten projecten, waarbij ik het grootste deel van de projecten zelf behandel. Natuurlijk werk je ook samen met je collega’s, maar overall ben ik degene die verantwoordelijk is voor het project. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor de planning, de onderlinge coördinatie en de communicatie met alle betrokken partijen, zoals: de opdrachtgevers, de bouwteampartners, het projectmanagement en met de eventuele leveranciers.

Wat denk ik vooral kenmerkend is voor WTB-Buro, is dat je een héél diverse werkdag kan hebben.

Welke werkzaamheden maken jouw rol zo uitdagend?

Wat ik persoonlijk heel uitdagend vind is dat je vanaf de eerste schets op papier tot en met de oplevering van het project betrokken bent. Ik vind het heel leuk om te kijken op de bouwplaats, maar ik vind het ook heerlijk om een ontwerp te maken. Ik vind het echt fantastisch om te zien dat je iets bedacht hebt en dat het uiteindelijk gerealiseerd is en werkt.

Hoe zou jij WTB-Buro omschrijven?

Wij zijn een kleinschalig adviesbureau in de installatietechniek, maar voor de omvang van ons bedrijf hebben wij mooie en ook grote projecten. In de loop der jaren hebben wij grote en serieuze opdrachtgevers aan ons kunnen binden. Dit komt, denk ik, omdat wij realistisch en praktisch zijn ingesteld. Wij hebben niet de meest commerciële inslag, maar gaan voor de best passende oplossing.

Hoe is de werksfeer volgens jou?

Qua werksfeer, er is een informeren sfeer bij ons. We zijn een hecht team en we houden van open communicatie. We proberen elke vrijdag de week gezamenlijk af te sluiten met een hapje en drankje.

Naast de goede werksfeer en de diversiteit van de projecten kan je hier gewoon je ei kwijt. Je kan jezelf zijn en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting die je ligt. Wil jij je bijvoorbeeld meer richten op modeleren, engineren of projectleiden, dan kan dat.