Over ons

WTB-Buro, aangenaam.

WTB-Buro is een landelijk opererend adviesburo gespecialiseerd in werktuigkundige en elektrotechnische gebouw- en terreininstallaties, met aandacht voor duurzaamheid.
Vanuit het kantoor in Amersfoort werken wij met een team van ervaren specialisten aan zeer diverse opdrachten voor het bedrijfsleven, de semi-overheid en de non-profit sector.

Wij houden ons bezig met het adviseren, ontwerpen, schrijven van bestekken, aanbesteden en begeleiden van installatie-projecten. Het betreft dan zowel nieuwbouw als renovatie en herbestemming.

Historie

In de afgelopen dertig jaar is WTB-Buro van een eenmanszaak uitgegroeid tot het huidige WTB-Buro, Adviseurs Installatietechniek; een adviesbureau met ervaren specialisten die engineeren en adviseren op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische gebouw- en terreininstallaties.

Dertig jaar is een lange periode waarin wij een grote hoeveelheid en diversiteit aan projecten hebben gerealiseerd. Mede door de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers en partners,  heeft WTB-Buro kunnen uitgroeien tot het bedrijf dat het nu is.

Cultuur & Werksfeer

Wij zijn een gepassioneerd bedrijf met een klantgerichte bedrijfscultuur. Onze medewerkers zijn betrouwbare adviseurs die met een realistische blik naar een project kijken. Wij zetten graag een extra stap voor onze opdrachtgevers. 

Bij WTB-Buro vinden wij het belangrijk dat wij onze medewerkers een prettige en uitdagende werkomgeving kunnen bieden. Wij geloven er namelijk sterk in dat de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers de basis vormt van ons succes. 

Werken bij WTB Buro betekent een baan in een stabiele organisatie met een informele en open cultuur. Wij zijn een hecht team en wij kunnen de grootste lol met elkaar hebben. Regelmatig sluiten wij op de vrijdagmiddag de week wat eerder af met een drankje of organisaren wij buiten kantoor activiteiten om even met iets anders bezig te zijn dan werk. 

 

Het team achter WTB BURO

Martin Vleer

Eigenaar WTB BURO

Jordy Weyhenke

Senior Projectleider