Opleidingen

Ontwikkel jezelf bij WTB BURO

Bij WTB Buro vinden wij het essentieel dat wij jou niet alleen een functie aanbieden, maar juist een loopbaan. Wij vinden het hierbij zeer belangrijk dat je voldoende kunt ontwikkelen binnen jouw functie. Wij kijken naar jouw interesses en ambities en stemmen die af met de mogelijkheden die wij voor jou zien. 

Om de door jouw gewenste ontwikkeling te realiseren zorgen wij ervoor dat de werkzaamheden binnen de projecten goed aansluiten op jouw ontwikkelingsbehoeften. 

Wil jij je bijvoorbeeld meer ontwikkelen op het gebied van engineeren, modelleren, projectmanagement en/of andere vakdisciplines? Dan vinden wij het van belang dat je stapsgewijs ervaring op doet binnen deze vakdiscipline en zo ervaart of deze rol je ligt.

Stage lopen bij WTB BURO?

Wie bieden diverse opleidingsplaatsen aan voor studenten op MBO en HBO niveau. Zo kun je als student kennis opdoen over het bedrijfsleven en bieden wij jou de mogelijkheid om praktisch aan de slag te gaan met uitdagende technische projecten. 

Volg jij een technische opleiding en wil je graag ervaring op doen op het gebied van modelleren, engineering en projectmanagement? Stuur dan gerust een open sollicitatie naar info@wtb-buro.nl of bel naar 033 46 55 370, wellicht dat wij jou een passende stageplek kunnen bieden!

Werken bij WTB Buro

Lijkt je dat wel wat?

Heb jij vragen over werken bij WTB Buro of over een stage? Neem vrijblijvend contact met mij op! 

Ik kom graag met je in contact!

Martin Vleer

Eigenaar WTB Buro